Володимир Зеленський показав спільну фотографію з німецьким канцлером Ангелою Меркель. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

У Глазго пройшов кліматичний саміт, в якому взяли участь сто двадцять глав держав, серед яких був Володимир Зеленський. 1 листопада на офіційному Instagram-каналі українського президента з'явилося спільне фото Зеленського з канцлером Німеччини. У підписі глава України повідомив:

24/7 я роблю все, щоб гарячіше не ставало на Донбасі, щоб на сході нашої країни нарешті запанував мир, а в життя громадян України на ТОТ разом із синьо-жовтим прапором прийшло «глобальне потепління».Про це та про багато інших важливих питань, як завжди, відкрито й тепло поспілкувалися сьогодні з великим другом і надійним партнером України – @bundeskanzlerin.

Зазначимо, що технічно Ангела Меркель не є канцлером, а є виконуючою обов'язки. З 26 жовтня президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вручив їй грамоту про припинення її повноважень. Ангела Меркель займає цю посаду лише до того моменту, поки уряд не вибере нового канцлера.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще