В Україні зареєстрували законопроект, що передбачає позбавлення прав за перевищення швидкості. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Законопроект № 6214 передбачає ряд змін в покарання недбайливих водіїв. Вони припускають.

  • Штраф за перевищення швидкості в населених пунктах більш ніж на 30 км / год складе 1700 грн;
  • За перевищення встановлених обмежень швидкості в населених пунктах більш ніж на 50 км / год, порушника позбавлятимуть права керування транспортними засобами на термін від 3 до 6 місяців;
  • За перевищення встановлених обмежень швидкості в населених пунктах більш ніж на 70 км/год, порушника позбавлятимуть права керування транспортними засобами на термін від 6 місяців до року.

Наразі перевищення швидкості на п'ятдесят кілометрів карається штрафом у сто неоподатковуваних мінімумів, що еквівалентно 1700 гривень.

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавємо, що "чорні паркувальники" атакують машини без нагляду: дряпають корпус за несплату. Нелегальні паркувальники незаконно збирають гроші з водіїв

Як повідомляв Знай, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять "ПДР для самокатів". Нові правила їзди вже презентують зовсім скоро. Кабінет Міністрів приступив до розробки нових правил дорожнього руху для водіїв електросамокатів.

Також Знай писав, камені проти стихійного паркування: комунальники вийшли на новий рівень боротьби з порушниками. Комунальники спробують таким способом позбутися порушників.