Популярна в деяких колах активістка, захисниця української мови та дитяча письменниця Лариса Ніцой вже забула про свої "прозові" спостереження за осінніми листочками і взялася за тему вакцинації проти коронавірусної інфекції covid-19. Справа в тому, що дитяча письменниця Ніцой нагадала, як в країнах Євросоюзу прирівнюють перехворілих і вакцинованих людей чисто документально.

Справа в тому, що Ніцой обурив той факт, що перехворіли теж потрібна вакцина, щоб потрапити в магазин, транспорт або ще в яке-небудь громадське місце.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

"У мене питання до українських чиновників і народних депутатів. Коли в Україні довідка про одужання буде прирівняна до довідки про щеплення, як, наприклад, у Німеччині?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо я маю аж дві довідки про наявність у мене антитіл G, отриманих внаслідок одужання (квітневу і свіженьку Жовтневу), чому вони вам не підходять? Якщо підходять в країнах Європи? Чому мене з антитілами G не заносять в "Дію", а заносять лише тих, хто має антитіла G зі шприца?", - пише Лариса Ніцой.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Instagram
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Instagram

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Instagram
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой провчила матір, яка смикала за руку сина і сварилася посеред вулиці: "Невже і я така д*рочка була в молодості?".

Як повідомляв Знай.uа, Лариса Ніцой підтримала шкільний флешмоб з Бандерою - "Українчики, ми крутяки".

Знай.uа писав, Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв".