Тиждень підійшов до кінця і вже в понеділок українців чекає останній осінній місяць, який приготував особливі випробування перед зимою — листопад.

Останні кілька днів відчуваються стабільні і відчутні +12℃ ...+14℃ вдень. Вранці все одно чекає неприємні + 1℃, іноді температура падає навіть нижче нуля. Однак поки зимові куртки можуть відпочити в шафах, чого не скажеш про шапках і шарфах, які краще тримати при собі.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на понеділок.

"Ясна сонячна погода зараз практично всюди в Україні. У понеділок у більшості областей України опади малоймовірні. Хіба що в Одеській області волога хмарність з півдня закине трохи дощів. Вітер буде південно-східним, у західних областях поривчастим. Температура повітря поки залишається комфортною", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У понеділок, 1 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +11℃ ...+16℃ вдень і 0℃ ...+7℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям західних регіонів, тепліше - в Криму і в Херсонській області. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +11℃ ...+13℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 1 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 1 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, Землю накриє "червона" магнітна буря, українцям радять берегти голову: ПІК вже близько

Як повідомляв Знай.ua, Україну засипле снігом вже в листопаді: "Абсолютний мінімум -24"

Також Знай.ua писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання