Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 1 листопада.

Черговий осінній місяць підійшов до кінця. Жовтень пішов і йому на зміну прийшов листопад. НБУ визначився з фінальними котируваннями, тому зараз ми розберемося з ними і порівняємо, наскільки сильна відбулася зміна за цілий місяць.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Американський долар змінюється щодня і фіксується лише на вихідних, щоб розуміти, наскільки впала або виросла валюта по відношенню до гривні. На початку минулого місяця вартість долара США перебувала на рівні 26,6175. Це на 34 копійки більше, ніж у понеділок, 1 листопада — 26,2767 грн.

Головна європейська валюта теж вирішила не затримуватися на великих позиціях перед гривнею і впала злегка вниз. Першого жовтня євро коштував 30,8231 грн, а зараз на 23 копійки дешевше — 30,5953 гривень за одну одиницю. Польський злотий практично і не змінився за весь жовтень, відмінності мінімальні. Якщо раніше його вартість була 6,6856, то зараз всього на шість копійок менше - 6,6217 грн. А ось за десять російських рублів все ще доведеться віддати — 3,7193 грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 1 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на неділю):

100 доларів США - 2627,67 гривень (-4,98 грн).

100 євро - 3059,53 гривень (+9,21 грн).

Курс валют на 1 листопада, скріншот: НБУ
Курс валют на 1 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 31 жовтня "затягне" долар і євро в глибини пекла на Хеллоуїн: українці весело танцюють з бубном

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші