Начальник відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру Владислав Білик розповів про прогноз погоди на весь листопад.

Експерт заявив, що вже в наступному місяці городян чекає сніг, хоча ситуація і буде близька до кліматичної норми.

Прогноз погоди, фото: pixabay.com
Прогноз погоди, фото: pixabay.com

"Середньомісячна температура і кількість опадів у листопаді будуть близькі до норми. Тобто не холодний і не теплий листопад буде", - зазначив він.

На офіційному сайті Укргідрометцентру говориться, що середня місячна температура буде в районі 0℃ ...+4℃, але на Закарпатті та юні України +5℃ ...+9℃.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними Владислава Білика, до кінця листопада очікуються снігові опади, але, найімовірніше, це відбудеться в Карпатах. Точно сказати, коли це станеться, експерт не може. Сьогоднішня погода знаходиться в нормальних межах для цього періоду, хоча трохи відрізняється.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

"Абсолютний мінімум температури повітря -15℃ ...-24℃ морозу, у північних, східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях та в гірських районах місцями 25-31° морозу, на півдні Криму та Одеській області 8-13° морозу. Абсолютний максимум температури повітря + 16℃ ...+24℃ тепла, в Чернівецькій, Закарпатській, центральних, південних областях", - йдеться на сайті Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на листопад, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на листопад, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, погода 29 жовтня запустить українців у Хелловін з потужним туманом: зустрічайте містичну п'ятницю

Як повідомляв "Знай.ua", на Хеллоуїн замість снігу потеплішає до +14? Синоптик Діденко обнадіяла прогнозом на вихідні

Знай.ua писав, циклон імені Фаїни Раневської обрушиться на Україну, мороз скакне до-5-7 градусів: синоптик Діденко поділилася прогнозом