Нинішній тиждень поступово добігає кінця і готує українцям фінальні випробування перед понеділком.

У четвер, 21 жовтня 2021 року, городяни могли відчути, що стало досить тепло, порівняно з попередніми днями — і це є дійсністю, бо тоді температура повітря піднялася на п'ять і більше градусів, до +20℃.

Погода, фото Знай
Погода, фото Знай

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на неділю.

"Невеликі дощі ймовірні на північному сході України. І все. Але температура повітря далі буде знижуватися. Вітер із західного буде переходити на північно-західний і залишатися, може, і не штормовим, але поривчастим, сильним. У Києві вихідними суттєві опади - навряд чи. Вітер втримається поривчастим, некомфортним. Можна не підкидати Листя для ефектного фото - вітер за вас постарається", - пише Наталка Діденко у себе на сторінці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

У неділю, 24 жовтня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +6℃ ...+14℃ вдень і +1℃ ...+8℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям Чернігівської, Сумської та Полтавської областей, тепліше — в Сімферополі. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду. Температура повітря в Києві буде близько +7℃ ...+9℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 24 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 24 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр