Тепер уже офіційно, легендарний "Nissan JUKE" повернувся на український авторинок, презентація була ще 17 серпня. Наприкінці вересня реалізатори відкрили передзамовлення на модель другого покоління.

Автоекспертам вдалося познайомитися з "жуком" і поїздити на ньому, а також порівняти що змінилося в порівнянні з попереднім поколінням.

Nissan Juke другого покоління, фото: nissan.ua
Nissan Juke другого покоління, фото: nissan.ua

У довжину автомобіль виріс до 4210 мм при колісній базі в 2635 мм. Зовнішність стала більш агресивною, але без фірмових рис моделі не обійшлося. Передня оптика як і раніше дворівнева, а ручки задніх дверей заховані в стійках даху.

Салон став більш просторим, а обсяг багажника збільшений до 422 літрів. Під капотом може бути тільки 1,0-літровий бензиновий турбований двигун на 114 кінських сил, який може йти або з 6-ступінчастою МКПП або 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Базова комплектація Nissan Juke 2021 (від 515 210 грн) включає діодні фари, кондиціонер, круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і контролю розмітки.

Nissan Juke другого покоління, фото: nissan.ua
Nissan Juke другого покоління, фото: nissan.ua

У самому топовому оснащенні N-Design (від 786 360 грн.) додані безключовий доступ, камера заднього виду, датчики світла і дощу, навігація з 8-дюймовим тачскріном, Клімат-контроль, підігрів сидінь і контроль "сліпих" зон.

Раніше повідомляли, УАЗ "Буханка" повернувся на дороги, як 60 років тому: 500 тисяч за раритет.

Як повідомляв Знай.uа, ЗАЗ випустить для українців "Запорожець" за півмільйона (оновлено).

Знай.uа писав, рідкісну праворульну "Волгу" від ГАЗ-21 відшукали за кордоном: справжня "Чорна блискавка".