В Івано-Франківську сталася неприємна ситуація з одним із центрів масової вакцинації, бо охочі зробити щеплення взяли медпрацівників у заручники і не відпускали їх додому.

Це сталося в ТРК"Панорама PLAZA". Відвідувачі почали погрожувати медикам, щоб ті зробили щеплення всім до останнього відвідувача. І це незважаючи на те, що Центр вакцинації проти COVID-19 працює до 20:00.

Вакцинація, кадр з відео
Вакцинація, кадр з відео

Конфлікт було вирішено лише після того, як на місце події приїхали представники Національної поліції. Хтось із очевидців і зовсім розповів, що людей просто не попередили заздалегідь про вакцину, кількість якої підійшла до кінця.

"Я прийшла о 16:00 - відпросилася з роботи. Ніхто нам заздалегідь не сказав, що якихось вакцин не вистачає. А потім, коли зібралося понад 100 осіб – залишилося 32 дози, потім 17, потім 12. Ми не звинувачуємо медиків - ми хочемо, щоб їм забезпечили кращі умови і щось зробили з нами, тому що ми не вакциновані і утворився натовп", - зазначила одна з місцевих мешканок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Відомо, що за п'ятничний день було встановлено рекорд за кількістю вакцинованих — 317 209 осіб.

Українці взяли медиків у заручники, скріншот: Facebook
Українці взяли медиків у заручники, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Україні китайський вірус covid-19 перескочив позначку в 26 тисяч: головні дані МОЗ на 30 жовтня

Як повідомляв "Знай.ua", український медик поставив політиків на місце в прямому ефірі через вакцинацію: "Нехай допоможе трупи виносити"

Знай.ua писав, у Нацполіції розповіли, як і хто підробляє українцям сертифікати: світить 5 років