Нагадаємо нашим читачам, що Україна готується до переходу на зимовий час. Як відомо, цього року Україна переходитиме на зимовий час у неділю, 31 жовтня (з 30 на 31 жовтня). Таким чином, з 31 жовтня поїзди на території України курсуватимуть за зимовим часом. Тепер час відправлення і прибуття поїздів у квитках вказується з урахуванням цього переходу.

Тепер у зв'язку з переходом на зимовий час 31 жовтня 2021 року о 4 годині за київським часом стрілки годинника буде переведено на одну годину назад.

Укрзалізниця, кадр з відео
Укрзалізниця, кадр з відео

У квитках на поїзди "Укрзалізниці" вказано вже відкоригований графік руху пасажирських і приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі друзів або гостей, слід бути уважними і вчасно привести у відповідність час своїх годин.

Укрзалізниця, вокзал - фото Знай.ua
Укрзалізниця, вокзал - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Всі зміни було заздалегідь внесено і узгоджені з адміністраціями залізниць сусідніх країн. Також варто нагадати той факт, що перехід на зимовий і літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 р. № 509 "Про порядок обчислення часу на території України".

З графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті "Укрзалізниці".

Раніше повідомляли, українці у військкоматах проходять сім кіл пекла заради папірця: "Працюють 2 дні на тиждень по 4 години".

Як повідомляв Знай.uа, раніше ляжеш-пізніше встанеш: як на здоров'я українців вплине перехід на зимовий час.

Знай.uа писав, вперед або назад? Україна переходить на зимовий час, коли і як вертіти стрілками.