Електроенергія. Фото: Zik.
Електроенергія. Фото: Zik.
Електроенергія. Фото: Zik.

У Нацбанку заявили, що тарифи на електроенергію зростатимуть з кожним роком на 20-25%

У Нацбанку України розповіли про плани на щорічні підвищення тарифів на електроенергію та тютюнові вироби. Про це стало відомо завдяки інфляційному звіту за листопад 2021 року, опублікованому на офіційному сайті Національного банку України. Також у звіті зазначають, що у вересні-жовтні цього року інфляція досягла свого піку 10-11%.

Наталя Могилевська, фото з Instagram
Наталя Могилевська, фото з Instagram

Наталію Могилевську запідозрили в плагіаті Катерини Варнави, зірка Comedy не стрималася: "Та припини"

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Наталія Могилевська опублікувала фотоколаж, на якому вона зафіксована разом з російською актрисою, учасницею Comedy Woman Катериною Варнавою. Обидві одягнені в однакові блакитні міні-сукні. Українська співачки вирішила іронічно помітити, що так стилісти хотіли посварити її з російською телеведучою, адже для дівчини з'явитися з кимось в однакових образах справжня катастрофа.

Снігопад, фото: Unian
Снігопад, фото: Unian

Україну засипле снігом вже в листопаді: "Абсолютний мінімум -24"

Начальник відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру Владислав Білик розповів про прогноз погоди на весь листопад. Експерт заявив, що вже в наступному місяці городян чекає сніг, хоча ситуація і буде близька до кліматичної норми. На офіційному сайті Укргідрометцентру йдеться, що середня місячна температура буде в районі 0℃ ...+ 4℃, але на Закарпатті та Півдні України +5℃ ...+9℃.

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik/
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik/

Григорій Решетник розсекретив чоловіків, що запали в серці "Холостячці" Златі Огнєвіч

Злата Огнєвіч, показав тих 6 учасників, які мужньо протрималися на проекті. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Григорія Решетника в соцмережі Instagram, де на нього підписано 503 тисячі читачів. Телеведучий опублікував спільне фото з фаворитами Злати Огнєвіч, зроблене в Одесі.

Зарплата в Україні, кадр з відео
Зарплата в Україні, кадр з відео

Українців "озолотили" підвищеними зарплатами: кому додали

Згідно з даними Державної служби статистики, у вересні середня номінальна зарплата склала 14 239 грн, тоді як у серпні була 13 997 грн. Таким чином, зарплата зросла на 1,7% в порівнянні з серпнем, і на 18,7% в порівнянні з минулим роком. У Держстаті також зазначили, що якщо взяти реальну зарплату, то в порівнянні з серпнем вона зросла на 0,5%, а в порівнянні з вереснем минулого року - на 6.9%.