З'явилася інформація, що Надії Савченко з сестрою вручили підозру за те, що вони використовували підроблені COVID-сертифікати при спробі потрапити в Україну.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів глава Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Надія Савченко, скріншот: YouTube
Надія Савченко, скріншот: YouTube

Після цієї інформації чоловік додав, що кожен, хто порушує закон, повинен бути готовий понести відповідальність перед державою.

"Незалежно, ви Герой України, екснардеп, або просто громадянин. По всій країні працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та ПЛР-тести. Прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи. Тільки протягом цього тижня за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, сертифікатів про вакцинацію від COVID-19, розпочато 59 кримінальних проваджень", - заявив він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Денис Монастирський
Денис Монастирський

Як підкреслив Денис Монастирський, він звертається до українців, в першу чергу, по-людськи. Бо всього одне рішення про покупку підроблених документів може залишити відбиток на подальшому існуванні. Бо згодом виникне неймовірна безліч проблем з роботодавцями та інше.

Нагадаємо, п'ять років в'язниці і тисячі гривень штрафу: ось так покарають тих, хто робить і купує "липові" ковід-сертифікати

Як повідомляв "Знай.ua", Надію Савченко з сестрою затримала поліція за підробку сертифікатів

Знай.ua писав, "Покажіть оригінал": Надя Савченко пояснила на камеру, чому "підробила" ковід-сертифікати