Як стало відомо в четвер, 28 жовтня 2021 року, українська столиця Київ переходить в "червону" зону до решти регіонів з наступного понеділка — 1 листопада.

Обмеження зачіпають відвідування закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, фітнес-залів та іншого. Однак більша увага приділяється саме громадському транспорту. Його не зупиняють повністю, але пересування по місту дозволено тільки Власникам covid-сертифікатів або свіжого негативного результату ПЛР-тесту.

Українці в ТРЦ, скріншот: Youtube
Українці в ТРЦ, скріншот: Youtube

Як повідомляють представники влади, перевіряти наявність біля входу не будуть. Правоохоронці проводитимуть вибіркові перевірки і якщо у людини, яка користується громадським транспортом, буде відсутній один з раніше зазначених документів — йому загрожує штраф від 17 до 34 тисяч. Про це нагадали в Київському метрополітені.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Питання, з однією дозою або з двома?", "Порушення прав людини, ніхто не має право обмежувати пересування під примусовою вимогою вакцинуватися", "відповідальність з перевізників і всю відповідальність на себе бере пасажир, у разі рандомної перевірки, його оштрафують", "Поліція має право законно запросити сертифікат тільки за постановою суду", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, Київ переходить в "червону" зону з 1 листопада: що загрожує невакцинованим українцям

Як повідомляв "Знай.ua", МОЗ затвердив перелік протипоказань для вакцинації від Covid, але краще зробити щеплення

Знай.ua писав, машиніст втихомирив "синього" харків'янина прямо у вагоні метро: чіплявся до пасажирів і випивав, як вдома