Співробітники одного з одеських підприємств поділилися скріншотами повідомлення, в якому зазначено, що видача заробітної плати буде відбуватися лише при наявності сертифіката про вакцинацію проти COVID-19.

Цю інформацію разом з попередженням розіслали всім працівникам. Їм заявили, що в перші числа листопада аванси на карти перераховувати не будуть саме через цю причину.

Українці, скріншот: Youtube
Українці, скріншот: Youtube

"За розпорядженням власників видача заробітної плати (авансів і основної заробітної плати) буде здійснюватися тільки за наявності сертифіката про вакцинацію або довідки про одужання", - йдеться в першому повідомленні.

При цьому було зазначено, що сертифікат підходить будь — який-з однією або двома дозами вакцини.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомлення про зарплату, скріншот з месенджера
Повідомлення про зарплату, скріншот з месенджера

Василя Шкрябай від партії "Батьківщина" - ексголова комісії з питань комунальної власності Одеської міської ради — є одним з власників цього підприємства. Подібні дії потрапляють під статтю 175 КК України, яка передбачає відповідальність за безпідставну невиплату зарплати. Покарання - виправні роботи до двох років.

Нагадаємо, Київ переходить в "червону" зону з 1 листопада: що загрожує невакцинованим українцям

Як повідомляв "Знай.ua", українці окупували поліклініки, щоб вакцинуватися перед "червоною" зоною: чекали все літо, щоб заражатися в чергах

Знай.ua писав, невакцинованим українцям заборонили ходити в туалет. У Маріуполі на одному з ринків до вбиральні пускають тільки при наявності сертифіката про вакцинацію або негативного тесту на коронавірус.