Стало відомо про те, що на початку листопада Міністерство соціальної політики почне виплачувати субсидії за жовтень місяць. Коли i хто отримають свої гроші.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра соціальної політики Віталія Музиченка, про це написали на офіційному акаунті установи в соціальній мережі Facebook.

Віталій Музиченко заявив, що на початку листопада буде здійснено фінансування для виплат субсидій за жовтень місяць.

За словами заступника Міністра, Мінсоцполітики проведено необхідні заходи для того, щоб люди своєчасно отримали субсидії на оплату житлово-комунальних послуг в опалювальному періоді.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Органами соціального захисту населення проводиться розрахунок субсидій на опалювальний період в автоматичному режимі.

Субсидії, адмінпослуги - фото ЦНАП м. Києва (Фейсбук)
Субсидії, адмінпослуги - фото ЦНАП м. Києва (Фейсбук)

На даний момент проводиться обмін інформацією з Пенсійним фондом України, податковими, а також організаціями, які надають житлово комунальні послуги, для розрахунку субсидій, а також формування майбутніх заявок.

Станом на кінець жовтня цього року, вже практично 2,6 мільйона домогосподарств оформили отримання субсидії, і їх кількість продовжує з кожним місяців зростати.

Виплата пенсій, кадр з відео
Виплата пенсій, кадр з відео

Нагадаємо, що зараз в Україні кубометр газу продають по 7,96 гривень, але, експерти відзначають, що ця ціна незабаром може змінитися, і не в кращу для українців сторону. Коли це станеться-ніхто не знає.

Нагадаємо, що українцям пояснили, хто має право на субсидію в опалювальний період

Як повідомляв Знай, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку.

Також Знай писав, що в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло-на 75,6%