Народний депутат і чльон комітету в Комітет з питань транспорту та інфраструктури Олександр Сухов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився фотографіями і відео з лікарні в Луганській області, в якій спостерігаються антилюдські умови існування.
Він зазначив, що вперше вирішив торкнутися питання системи охорони здоров'я в нашій країні. Ці матеріали, особисто у нього, викликали шок. На них зображений літній чоловік. Спочатку він лежить на ліжку, але в підсумку виявляється на підлозі.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

"У закладах охорони здоров'я відсутній кисень, медикаменти, необхідні технічні засоби. І коштів на їх придбання немає, але обласні чиновники Браво звітують за виконання проекту "Велике будівництво". Ми маємо гарний фасад, але всередині все трухляве, старе і знищене. Як наслідок помирають сотні людей щодня, а Україна - є другою державою за смертністю від COVID-19 в Європі", - йдеться в публікації.

Після цього Сухов додав, що персоналу в розгромлених лікарнях не вистачає. І все це-результат "ефективної", на його думку, діяльності Луганської обласної влади.

Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook
Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook

Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook
Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook

Система охорони здоров'я виявилася не готова до наступної хвилі коронавірусу, про яку знали абсолютно всі.
Посеред палати можна помітити відра, в які доводиться ходити в туалет пацієнтам.

Нагадаємо, "забиті" реанімації з пацієнтами - жодного вакцинованого: лікарі закликають українців одуматися і не "грати" зі смертю

Як повідомляв "Знай.ua", Метінвест буде поставляти кисень для боротьби з Covid - 19 ще в дві області

Знай.ua писав, озброєний чоловік увірвався в лікарню і погрожував медсестрі: бродив п'яним по місту і всіх лякав