Українець, який є клієнтом ПриватБанку розповів, що 2 жовтня йому на мобільний телефон прийшло повідомлення, у якому було вказано, що з рахунку знято 8105,09 грн.

Була спроба ще одного зняття коштів з його рахунку, однак ПриватБанк завчасно заблокував картку за підозрою в шахрайстві, про це він розповів на сайті Мінфіну.
Після цього чоловік відразу ж зателефонував на гарячу лінію ПриватБанку та повідомив про обставини. Як йому повідомили співробітники, ці гроші знаходяться на рахунку банку в резерві. При цьому звернення українця передано до служби безпеки ПриватБанку.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

"Оператор запевнив мене, що так як я звернувся вчасно та гроші в резерві привату мої кошти будуть повернуті. Також було складено звернення на повернення коштів від 02.10 і по інформації від Вашого співробітника розгляд звернення займе 11 днів", - розповів чоловік.

Після цього чоловік написав заяву до поліції, а також до кіберполіціїї з описом подій що сталися і повідомив до ПриватБанку операторові про своє звернення в правоохоронні органи.
Згодом, 18 жовтня чоловік знову зателефонував на гарячу лінію банку аби дізнатися про результат розгляду його звернення, на що оператор відповів, що українцю відмовлено в поверненні коштів.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua


"Не можу зрозуміти, що я зробив не правильно в даній ситуації, що це призвело до відмови від Банку в поверненні моїх коштів? Для мене це виглядає дуже дивно з сторони ПриватБанку. Кошти були викраденні в рахунок кредитних коштів, тому я ще повинен погашати кредит який я не брав. Подумайте краще ще раз перш ніж ставати клієнтом ПриватБанку", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скарга на ПриватБанк
Скарга на ПриватБанк

Нагадаємо, українка з карткою "ПриватБанку" отримала боргів на 500 тисяч гривень - історія гуде з 2006 року: "Використовували в своїх цілях"

Як повідомляв Знай.uа, у ПриватБанку залишили пенсіонерку з інвалідністю без грошей через Приват24, діти заступилися за маму: "по здоров'ю немає можливості".

Знай.uа писав, українець поскаржився на роботу "ПриватБанку": "Нав'язали кредит без мого відома". Чоловік розповів про ситуацію, з якою зіткнувся, користуючись послугами фінустанови