Постраждала в Харківській ДТП Єлизавета Дусик зізналася, що їй погрожують після смертельної події.

16-річна дівчина поскаржилася, що їй почали надходити погрози через свідчення по тілу про дорожньо-транспортну пригоду з іномаркою, яку влаштував неповнолітній "мажор" Микола Харківський. Вона перебувала в автомобілі, коли це сталося. Згодом вона потрапила в реанімацію і є поки єдиною, хто може дати свідчення.

ДТП у Харкові, фото: Нацполіція
ДТП у Харкові, фото: Нацполіція

Місцеві активісти "Національного корпусу" і "Hunters" приставили охорону до лікарняної палати, де розташовується 16-річна мешканка Харкова. Решта постраждалих - Михайло Баранов і Валерій Карякін — поки ще не прийшли до тями. Їй погрожують "фізичною розправою", проте від кого конкретно — не уточнюється.

В цей час українці відзначають, що винуватець повинен понести справедливе покарання, хоча не виключають можливості, що хлопець може і зовсім уникнути його. Бо в залі Київського районного суду Харкова була помічена невелика деталь, пов'язана з його батьком. Батько, на самому початку засідання, чекаючи візуального контакту з сином, показує йому однозначний жест, притискаючи палець до рота.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.
Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.
Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.

"Зараз напишуть, що це Путін винен. А цього розбійника відпустять - нічого нового", "При бажанні йому можна влаштувати темну з його м'ясобізнесом, м'ясники вбивці", - пишуть користувачі в інтернеті.

Нагадаємо, ДТП у Харкові: "гонщику" на Infiniti обрали запобіжний захід, за якими статтями загрожує обвинувачення

Як повідомляв "Знай.ua", до фатальної аварії в Харкові 16-річний мажор ледь не збив людину, з'явилися кадри з телефонів пасажирів: "На червоний, під 200..."

Знай.ua писав, 16-річний "мажор" після кривавої ДТП у Харкові може потрапити під амністію