Нещодавно ми писали вже про те, як молода дівчина заради кар'єри моделі ледь не стала "живим скелетом", але їй вдалося перемогти анорексію. А ось цього разу у нас є ще одна історія. Йтиметься про 22-річну модель з Нью-Йорка Анну Гантт. Вона розкрила жахливу правду про модельний бізнес і викликала подив у користувачів мережі.

Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. Про це дівчина детально розповіла у своєму емоційному зверненні в мережі TikTok.

Анна Гантт, скріншот: TikTok
Анна Гантт, скріншот: TikTok

За словами Анни, менеджер відмовив їй в участі на Заході через те, що вона була "занадто гладкою" і не вписувалася в задані параметри. Щоб взяти участь у шоу, запланованому на грудень, він запропонував їй "схуднути так, щоб через шкіру просвічували кістки".

Анна Гантт, скріншот: TikTok
Анна Гантт, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Я виглядаю чудово. Незважаючи на те, що я набрала кілька кілограмів за останні пару років, я все ще худа! Однак робота в цій індустрії змусить вас відчути себе дерьмом. Коли я тільки почала кар'єру моделі, я страждала від розладу харчової поведінки і у мене на довгий термін зникла менструація. Зараз я здорова, але їм важливо дотримуватися стандартів. До біса цю роботу", - поділилася особистим досвідом юна модель.

Важливо зазначити той факт, що ролик Анни став вірусним і набрав вже більше 17 млн переглядів і 3 млн лайків. Користувачів мережі обурила історія Гантт, люди почали співпереживати таким "випробуванням".

Раніше повідомляли, Олександра Кучеренко розповіла про фобію, яку не зрозуміє Дмитро Комаров: "Досі мені мстять".

Як повідомляв Знай.uа, "Або жити, або себе гробити": юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися".

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів-22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках: "Найособливіша зйомка...".