З Харкова прийшло більше даних про жахливу аварію, яка сталася ввечері у вівторок, 27 жовтня. Так, на проспекті Гагаріна водій автомобіля Infiniti намагався проскочити перехрестя зі жвавим рухом, і на великій швидкості протаранив інше авто марки Chevrolet. Відомо, що за кермом бул 58-річний чоловік, він загинув від отриманих травм.

Про це повідомляють харківські журналісти і очевидці в соціальних мережах за допомогою відео та фото доказів.

Також відомо, що від удару обидва авто буквально розірвало на частини. На місці інциденту працювали кілька бригад швидкої допомоги. Пасажирів Infinity, госпіталізували. За інформацією з соціальних мереж, за кермом "Інфініті" був неповнолітній: Харківський Микола Михайлович 20.08.2005. Після ДТП його було госпіталізовано до реанімації. Машину не бідні батьки купили нещодавно.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

З'ясувалося, що підліток 16-ти років, на ім'я Микола раніше потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Відзначився стріляниною в магазині, а також своїми відео, на яких порушує правила дорожнього руху і матюкає поліцейських.

Водій-мажор Infinity, який влаштував ДТП, в 2019 році (тоді йому було 14 років) ображав однолітку, а коли її мама прийшла з ним поговорити, то він розстріляв 39-річну жінку і її 19-річного сина з пневматичного пістолета. Тоді поліція не називала прізвища фігуранта, а лише його ім'я - Микола.

Колишній депутат Харківської міськради Іван Ракич спростував інформацію про загибель його дружини в результаті ДТП на проспекті Гагаріна. Раніше пости про це з'явилися в декількох міських Telegram-каналах.

Іван Ракич з дружиною, фото: vgorode
Іван Ракич з дружиною, фото: vgorode

Однак потім публікації було видалено. З Іваном встигли зв'язатися харківські журналісти - за його словами, дружина дійсно перебувала на місці трагічної аварії, проте не постраждала. Буквально за лічені хвилини до ДТП жінка Наталія Ракич зателефонувала чоловікові і розповіла, що її автомобіль Skoda заглох на проспекті Гагаріна.

Пізніше в мережі опублікували фото підлітка, який порушив правила дорожнього руху і влаштував ДТП. На знімках можна побачити кров на голові хлопця. Однак повідомляється, що він при тямі й самостійно пересувається.

Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram
Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram

Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram
Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram

Раніше повідомляли, у Києві п'яний комунальник намагався втекти з місця ДТП на вантажівці з краном: дикий форсаж потрапив на камеру.

Як повідомляв Знай.uа, Зайцева платить сім'ям загиблих 30 грн: цинічна правда спливла через 4 роки після аварії.

Знай.uа писав, українець влаштував форсаж на тракторі з дітьми і потрапив у ДТП: є загиблі.