Тепер наші читачі можуть дізнатися, яка погода чекає на українців найближчої доби. Народний синоптик Наталка Діденко заявила, що так звана "мадам Rozamunde", тобто, антициклон з чудовим ім'ям в стилі Фаїни Раневської, незабаром стане причиною сухої погоди практично у всій континентальній Європі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Діденко в мережі Facebook.

Осені. Фото: Depo.ua
Осені. Фото: Depo.ua
Осені. Фото: Depo.ua

"В Україні 27-го жовтня буде багато сонця, опадів не очікується. Постараються хвости атмосферних фронтів зачепити Північну нашу частину, хоча б збільшенням хмарності, проте мадам Rozamunde рішуче відганятиме їх атмосферним віником. Карта 1.

Нарешті, нарешті стануть видніше рухи теплішого повітря. Найближчої ночі ще затримуються "мінуси", вдень буде холоднувато на Сході і північному сході, але все ж-явна тенденція до поступового потепління. У ніч на середу в Україні від 4 тепла до 4 морозу, місцями до 5-7 морозу (карта 2), завтра вдень Максимальна температура повітря складе +9+12 градусів, на півдні +11+14 градусів.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Але далі - тадам!! - нічні "мінуси" розчинятимуться в теплішому повітрі, вдень стовпчики термометрів поповзуть відчутно вище. Вихідні плануйте з урахуванням прогнозу - буде сонячно і, не побоюся цього слова, тепло, +10+15 градусів, в західних областях до +18 градусів!

У Києві 27-го жовтня опадів не передбачається. Ніч ще холодна, з невеликим "мінусом", завтра вдень очікується +10+12 градусів. До кінця тижня в столиці і вночі, і вдень потеплішає на кілька градусів. Враховуйте, що в суботу-неділю може бути поривчастий вітер.

А так-комфортний вуличний одяг, сміливо плани на близькі і подальші подорожі по Україні в уїк-енд, спецгардероб у вигляді страшних товстих штанів і кофт для тих, у кого вдома ще не включили опалення, стильні маски на обличчя включно з носом, а не під носом, здорове осіннє харчування в період сезонних і всесвітніх вірусів, поменше читати інтернет-новини, побільше людського спілкування", - пише Наталка Діденко.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, зустрічайте морози: погода 26 жовтня змусить українців надіти на себе "всю шафу".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні йде похолодання з нічними морозами: синоптики розповіли, коли потрібно утеплятися.

Знай.uа писав, мороз наближається: синоптики прогнозують різке похолодання до кінця тижня.