В Україну прийдуть холоди та дощі, однак не надовго. Прохолодна та мокра погода на території нашої країни протримається всього кілька днів, а потім відступить.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук розповіла синоптик Наталка Діденко.

Вже у суботу, 23 жовтня прохолодніше стане на Заході та Півночі, вдень +7+12 градусів. На решті території ще побуде тепла погода, +12+18 градусів.

Прогноз погоди, фото: Знай.ua
Прогноз погоди, фото: Знай.ua

За прогнозами Наталки Діденко, 23 жовтня можливі дощі - від Харківщини, Сумщини через центральну частину до Одещини. Також може зачепити вологою Волинь, Рівненщину, північні райони Київщини та Чернігівщини. Пізно ввечері завтра слід чекати невеликих дощів на Луганщині та Донеччині. У інших регіонах опадів не передбачається.
Однак, вже у неділю, 24 жовтня невеликі дощі ймовірно, йтимуть на північному сході України.
Наталка Діденко зазначає, що температура повітря буде знижуватися і протягом дня 24-го жовтня максимально передбачається лише +5+10 градусів, на Півдні до +12 градусів. Вітер із західного переходитиме на північно-західний.
У Києві у вихідні суттєвих опадів не передбачається. Однак вітер втримається поривчастим, некомфортним.
Температура повітря у столиці почне поступово знижуватися - завтра до +12, у неділю до +6+8 градусів.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

Прохолодна погода протримається не довго і вже з середини наступного тижня температура повітря почне підвищуватися, спочатку із західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м'яка тепла атмосфера з температурою повітря +12+16 градусів, місцями до +18 градусів.

"З наступного четверга, з 28-го жовтня, раптом ще не відгуляли відпустку чи треба доробити ремонт сарайчика - плануйте. Буде сухо, навіть сонячно, й тепло. Наступні вихідні, завершення місяця, 30-31 жовтня, обіцяють, за попередніми прогнозами, розкішну погоду. Тому поки що мудро гріємося і чекаємо разом потепління", - зазначила Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, погода 22 жовтня зігріє задубілих без опалення українців: +21 і майже літнє сонце

Як повідомляв Знай.ua, осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро - привіт, дощі та сніг

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання