Українець поскаржився на те, що на нього повісили кредит. Про це вона розповіла на порталі Мінфін.

Чоловік поскаржився на відділення ПриватБанку в Запоріжжі. Він зазначає, що принципово не бере кредити. Однак 25 жовтня він зайшов на сайт установи і побачив, що на нього повісили кредит. Свій пост він назвав"Нав'язали кредит без мого відома".

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

Служба підтримки банку відповіла клієнта, що причина криється в негативному балансі по рахунку. Сам українець стверджує, що причина в тому, що у банку стався збій. Як повідомив він, такий стан речей побічно підтвердила служба підтримки і запевнила, що відсотка за кредитами не буде. Однак згодом українець переконався у зворотному-відсотки по грошах вже пішли.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

сьогодні заходжу на сайт, а там кредит на мене повісили. У мене принципове правило ніколи не брати кредитів. Служба підтримки стверджує, що це через негативний баланс по рахунку. Але, як я писав у попередньому пості, пару днів тому у банку стався збій, цей факт підтвердила їх служба підтримки, вона ж запевняла, що % по кредитах не буде, що я можу далі користуватися рахунком, що у мене з нього гроші не списали, а тільки зарезервувалися. Незважаючи на те, що я не користувався даним рахунком, вже пішли відсотки
, - повідомив він.

Раніше повідомляли, українець переслав гроші через "Ощадбанк" і не може їх знайти вже два тижні: "не повторюйте чужих помилок".

Як повідомляв Знай.иа, ціна питання 88 гривень: українець потрапив у замкнуте коло платежів "ПриватБанку" - без можливості погасити борг.

Знай.иа писав, паспорт і телефон потрібно заховати: шахраї в обмін на порожні обіцянки про продукти забирають останні копійки у пенсіонерів.