Схеми обману українців у супермаркетах: як не потрапити на гачок і не купити втридорога зіпсований продукт.

За словами виконавчого директора Союзу споживачів України Максима Несміянова, є чотири головні схеми обману покупців у супермаркетах. Експерт пояснив їхню суть і як не потрапити на гачок.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Як не втрапити в халепу з фальшивими купюрами: інструкція від Нацбанку.

Щоб перевірити справжність банкноти, не треба знати, що кожна купюра містить близько 20 захисних елементів. Достатньо буде знати і половину, аби ви могли перевірити її самостійно.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

фото: bank.gov.ua
фото: bank.gov.ua

Святослава Вакарчука запідозрили у таємних зв’язках із лідером гурту Go_A Катериною Павленко. Багато хто запідозрив, що йдеться про спільну роботу двох гуртів.

Також лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже сто тисяч осіб, похвалився тим, що побув на мить пілотом легендарного літака «Мрія».

Скрін, Instagram Вакарчук
Скрін, Instagram Вакарчук

Ані Лорак розповіла, завдяки кому домоглася успіху: "Я жива". Українська знаменитість вирішила розкрити всі карти і подякувала творцям її успіху.

Дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та цікаві проекти. А 22 жовтня співачка презентувала нову ліричну пісню "Він".

Чоловік випадково застреленої Алеком Болдуїном оператора-українки Галини Гатчінс звернувся до світу: "Ми намагаємося..."

Метью Гатчінс висловив подяку всім знайомим і колегам Галини за те, що поділилися фотографіями та історіями з її життя.

Галина Гатчинс з сином, фото: Twitter
Галина Гатчинс з сином, фото: Twitter