Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 25 жовтня.

Черговий тиждень добігає кінця. Вже визначені фінальні котирування, вони були встановлені трохи заздалегідь, ще в суботу - на неділю і понеділок. НБУ здивував, бо зовсім не змінив вартість валют на початку наступного тижня.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Але ж минулого разу Нацбанк встановлював значення на весь тиждень з вівторка. Все через те, що в четвер відзначалося державне свято. Американський долар зовсім недавно пробив рубіж і здивував всіх українців, бо опустився до мінімуму за останній рік - 26,2078 грн. Однак на понеділок цифри не такі "солодкі", бо валюта встигла стати дорожчою на дев'ять копійок.

На жаль, подібні зміни не залишили головну європейську валюту осторонь, яка теж вирішила піти на підвищення на такому ж відрізку. Вона підтримувала ці зміни. 22 жовтня вона була за ціною - 30,4934 грн. Зараз вона дорожча на вісім копійок-30,5774 .

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Польський злотий виявився дорожчим на одну копійку — 6,6536 грн за одну одиницю. А за десять російських рублів все ще доведеться віддати — 3,7385 грн.

Офіційні курси валют Нацбанку на 25 жовтня встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2629,18 гривень (+9,02 грн).

100 євро - 3057,74 гривень (+8,4 грн).

Курс валют на 24 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 24 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 24 жовтня спопелив гривню, поки долар і євро встигли відбігти в сторону

Як повідомляв Знай.ua, що чекає курс долара до кінця 2021 року: гривня зміцніє, але українці втратять роботу

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші