Для майбутніх пасажирів одного з найбільших залізничних перевізників України компанії "Укрзалізниці" з'явилися важливі новини. Справа в тому, що після новин про те, що тепер для подорожей в громадському транспорті необхідні "ковід-сертифікати" і негативні тести на covid-19, багато людей просто не встигають зробити все необхідні справи.

У підсумку перед входом у вагон, безпосередньо перед провідниками, відбуваються дуже тривожні ситуації.

Про це стало відомо завдяки публікації пасажира "Укрзалізниці" Ілля Ліхотоп в мережі Facebook.

Публікація Іллі Ліхотопа, скріншот: Facebook
Публікація Іллі Лихотопа, скріншот: Facebook

"Моя особиста думка: якщо вже Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia ввела такі правила нехай і за допомогою поліції перевірятиме все з тестами чи ні. На прикладі Ковеля поїзда це реалізовувати легко, тому відправлення з Київ-Пасажирський, а наступна зупинка вже на Святошино. На рахунок інших поїздів я не знаю, тому що це все технічні моменти. Але якщо правила для всіх то вони повинні бути для всіх без винятку.", - пише Ілля.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Також важливо відзначити той факт, що перед думкою Іллі, яку він висловив в пості було описано кілька ситуацій:

Публікація Іллі Ліхотопа, скріншот: Facebook
Публікація Іллі Лихотопа, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, "Покажіть оригінал": Надя Савченко пояснила на камеру, чому "підробила" ковід-сертифікати.

Як повідомляв Знай.uа, ридаюча пенсіонерка не могла потрапити на потяг "Одеса-Київ" через відсутність сертифіката: на тест не вистачало 200 гривень.

Знай.uа писав, Укрзалізниця підготувала невакцинованим українцям неприємний сюрприз: квиток на поїзд і 300 гривень.