Три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 23 жовтня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти досі не зупиняються в ігноруванні режиму повного і всеосяжного припинення вогню, продовжуючи обстрілювати позиції воїнів ЗСУ.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Ними все ще використовується заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Вони влаштовують обстріли за допомогою мінометів калібру 120 мм, ракетних комплексів великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї біля населених пунктів Новозванівка і Новогригорівка.

"В результаті ворожих дій два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Воїни знаходяться в лікувальному закладі. Стан здоров'я обох задовільний. Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи забороненого Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріли", - йдеться в повідомленні. ООС

Воїн / фото: ООС
Воїн / фото: ООС

Станом на сьогоднішній ранок, обстрілів ще не було зафіксовано. Однак наші захисники продовжують виконувати завдання за призначенням, поки ситуація на Донбасі повністю ними контролюється.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, путінські окупанти обстріляли українських військових з ракетних комплексів: двоє захисників доставлені в лікарню

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ без ніг і руки підкорив Говерлу: мужність, від якої захоплює подих

Знай.ua писав, ворожа міна на Донбасі осиротила двох янголят, півжиття без тата - "Історія нашого світу"