Вакцинація, кадр з відео
Вакцинація, кадр з відео

Вакциновані українці знайшли спосіб заробити на локдауні: скупляться і сходять у кіно за вас

Через зростання нових випадків зараження коронавірусом в Інтернеті з'являється все більше і більше Дуже дивних нових видів послуг. Люди пропонують особистий супровід в магазин, фітнес-клуб, кінотеатр, ресторан, автобус і літак. Хтось готовий скупитися за іншу людину в будь-якому супермаркеті. Це, на думку авторів цих оголошень, може зацікавити тих, хто відмовляється вакцинуватися проти коронавірусу, і може випробувати проблему зі входом в будь-який з супермаркетів.

Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.
Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.
Михайло Саакашвілі. Фото: УНН.

Міхеїл Саакашвілі зв'язався з Андрієм Садовим після термінового переливання

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Михайло Саакашвілі написав листа меру Львова Андрію Садовому. Про це повідомив градоначальник на офіційній сторінці в соціальній мережі. Український мер опублікував фотографію листа і повідомив, що вітання передала Ліза Ясько, яка була у колишнього губернатора Одеської області. Також він повідомив про поганий стан експрезидента Грузії, який потребує медичної допомоги. Градоначальник Львова зазначив, що українській владі не потрібно мовчати.

Пластикові пакети, скріншот: YouTube
Пластикові пакети, скріншот: YouTube

Прощайте, пакети для пакетів: Україна відмовилася від пластикових кульочок-озвучені розміри штрафів

Для всіх українців, які ще ніколи не чули про таку річ як "шопер", з'явилися дуже цікаві новини. Український парламент заборонить поширення пластикових пакетів, рішення набуде чинності з початку 2022 року. Наші читачі можуть дізнатися, що це означає і які загрожують штрафи.

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Ольга Цибульська переймалася через маленькі груди, Міла Кузнєцова страждала через великі: зірки розповіли про досвід носіння ліфчика

Журналісти опитали українських знаменитостей про їх перший бюстгальтер в житті. Відповідний пост з'явився на ютуб-каналі Зірковий шлях. Журналісти зробили тизер майбутнього випуску, в якому опитали українських співачок, акторок, хореографів та інших публічних людей. У рамках програми" Зірковий шлях " опитали Ілону Гвоздьову, Славу Камінську, Мілу Кузнєцову, Світлану Тарабарову та Ольгу Цибульську, The Jerry Heil, Марію Мельник. Слава Камінська розповіла, що вкрала свій перший бюстгальтер у мами.

Ковід-сертифікати, скріншот: YouTube
Ковід-сертифікати, скріншот: YouTube

П'ять років в'язниці і тисячі гривень штрафу: ось так покарають тих, хто робить і купує "липові" ковід-сертифікати

Для українців, які тільки планують дізнаватися, "що там і як з цією вакцинацією і сертифікатами", з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що в даний момент в країні офіційно відкрито майже 800 кримінальних справ з фальсифікації covid-сертифікатів. За виготовлення та збут підробленої документації зловмисникам може загрожувати покарання - від штрафу в 17 000 гривень до 5 років позбавлення волі.

Школярі співають пісню, кадр з відео
Школярі співають пісню, кадр з відео

Пісня "Батько наш Бандера" від українських школярів стала популярнішою за Моргенштерна: навчають у Європі та США

Кілька днів тому став неймовірно вірусним флешмоб під пісню "Батько наш Бандера", який запустили українські школярі в TikTok. У якийсь момент ситуація зайшла занадто далеко-композиція з'явилася у Верховній Раді, коли її співали депутати. А зараз вона б'є всілякими рекорди в пошуковій системі Google. Піснею цікавляться не тільки наші громадяни, а й жителі інших країн, включаючи Італію, Великобританію, США, Іспанію і Канаду.