Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 24 жовтня.

Черговий будній тиждень підійшов до кінця, визначаючи фінальні котирування, які будуть встановлені на вихідні (суботу та неділю) і на понеділок. Минулого разу НБУ встановлював значення на весь тиждень, що залишився, так як на четвер припав державне свято. Зараз Значення на неділю і понеділок прийшли після полудня суботи, адже довелося відпрацьовувати.

Американський долар змінився в не дуже хорошу сторону, хоча все ще знаходиться на приємних позиціях, нещодавно він пробив рубіж і став — 26,2078 грн. Зараз ціна збільшилася на дев'ять копійок з того моменту, в неділю вартість цієї валюти становить 26,2918 грн.

Головна європейська валюта підтримує подібні зміни і продовжує боротьбу за свою цінність. 21 жовтня вона була за ціною - 30,4836 грн. Зараз вона стала дорожчою на дев'ять копійок-30,5774 . Польський злотий був-6,6453 грн за одну одиницю. Ця валюта дотримується подібних позицій протягом усього свого шляху і зараз виявилася дорожче на копійку, 6,6536 грн.

А ось за десять російських рублів доведеться віддати — 3,7385 грн.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 24 жовтня встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2629,18 гривень (+9,02 грн).

100 євро - 3057,74 гривень (+8,4 грн).

Курс валют на 24 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 24 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 23 жовтня епічно розніс гривню, поки долар і євро єхидно потирають руки

Як повідомляв Знай.иа, що чекає курс долара до кінця 2021 року: гривня зміцніє, але українці втратять роботу

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші