У Вінницькій області стався гучний скандал через аморальну поведінку водія маршрутки по відношенню до ветерана АТО, який хотів проїхати по посвідченню. Наслідки інциденту були жахливі - учасника війни відправили в лікарню, куди і відправився маршрутник для вибачень.

У соцмережі розмістили відео, на якому водій маршрутки прийшов в лікарняну палату до постраждалого учасника військових дій разом з матір'ю, з якою слізно просили вибачення, стоячи на колінах. Зазначається, що маршрутник не сам прийшов до АТОшника, а його відшукали побратими бійця, які захотіли справедливості.

Варто нагадати, що скандал почався через відмову водія приймати пільгове посвідчення ветерана. Між чоловіками сталася гучна перепалка, пасажирам у маршрутці доводилося відтягувати водія від бійця, але його все ж довелося госпіталізувати. Водій наносив чоловікові удари по всьому тілу і по голові.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ти не мене образив, ти образив усіх наших хлопців, які віддали життя за те, щоб такі, як ти, жили. Ти пам'ятаєш, які говорив мені слова? Я їх пам'ятаю. Мені це неприємно згадувати, бо серед пасажирів були мами наших хлопців, учасників бойових дій, і була мама побратима, який загинув... Я хочу, щоб ти став на коліна перед кожним пам'ятним знаком нашим загиблим воїнам. Де б ти не йшов, ні їхав. Я хочу, щоб ти перед кожною мамою загиблого, перед кожною мамою учасника бойових дій став на коліна. А з тобою я буду розбиратися", - сказав ветеран на відео.

Нагадаємо, що водії масово не вийшли на маршрути через нові правила перевезень з сертифікатами: бояться штрафів

Як повідомляв Знай.uа, маршрутчик оцінив життя переляканих українців у 10 гривень: гальма відмовили на повному ходу

Також портал Знай.uа писав, що 91-річний пенсіонер подав приклад українцям, як їздити за новими правилами: вперед, Шумахер