В Інтернеті з'явилося відео з народним депутатом від Партії "Слуга народу" Артемом Дмитруком, який вирішив приїхати на роботу на"копійці".

Автомобіль, як виявилося, використовує державні номери. З ВАЗ - 2101 Дмитрук вийшов разом з помічником. Після цього нардеп дав інтерв'ю, в ході якого зізнався, що придбав "копійку" зовсім недавно, хоча шукав його дуже довго — протягом двох років. За його словами, радянські автомобілі минулої епохи йому дуже подобаються.

Верховна Рада України, скріншот: Youtube
Верховна Рада України, скріншот: Youtube

Однак автомобіль все ще не належить "Слузі народу", він ще не був переоформлений після покупки. Хоча Артем Дмитрук і пообіцяв, якщо буде необхідність, внести ВАЗ - 2101 в декларацію.

"Мені завжди подобалися радянські автомобілі. У мене в думках є ще купити такий хороший автомобіль, як "Волга". Але їх складно знайти в хорошому стані, оригінальному", - розповів він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Артем Дмитрук, скріншот: Youtube
Артем Дмитрук, скріншот: Youtube

"Так би всім", "Слуга народу!", "Коли хотів показати, ніби ти ближче до народу і взагалі молодець, але паралельно безкарно порушуєш ПДР", "що цікаво, видно звичка до інших автомобілів. Не бачив я щось ніколи, щоб хтось важливо сидів в "копійці" і чекав, поки "помічник" відкриє йому дверку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Слугу" Зеленського Галину Третьякову "вигнали" з Ради за скандал з покійним Антоном Поляковим

Як повідомляв "Знай.ua", ЗАЗ випустить для українців "Запорожець" за півмільйона (оновлений)

Знай.ua писав, першим заступником Голови Верховної Ради став Олександр Корнієнко: 256 голосів "за"