Як вже відомо, в Україні продовжується призов на строкову службу юнаків від 18 і до 26 років. Справа в тому, що народу поспішили повідомити, що військкомати зі старту призову нібито виконали 36% свого плану.

Про це стало відомо завдяки заяві в.о. начальника відділу комплектування рядовим, сержантським складом і призову, управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Дмитро Вастьянов.

Осінній призов, фото: армія Інформ
Осінній призов, фото: армія Інформ

"На сьогодні завершено перший етап відправки строковиків в армію. Станом на 20 жовтня цього року в Україні вже призвано на строкову службу 4 862 особи, що дорівнює 36% від запланованої кількості. Все проходить відповідно до планів відправок, затверджених Генеральним штабом ЗСУ. Найбільше планове завдання в Дніпропетровській області - 1300 осіб, тому там на сьогодні призвано більше людей - 527, це більше 40% відсотків від загальної кількості", – розповів офіцер.

Представники ЗСУ вже розповідали, що збірні пункти у військкоматах обладнані всім необхідним для запобігання поширенню коронавірусної інфекції та для дотримання всіх санітарних норм.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Осінній призов, фото: армія Інформ
Осінній призов, фото: армія Інформ

Також нібито відпрацьовані графіки, згідно з якими здійснюються попередні медичні огляди таким чином, щоб не було скупчення людей на призовних дільницях. Дільниці забезпечені засобами захисту та дезінфекції, а призовні комісії проходять з дотриманням соціальної дистанції.

Раніше повідомляли, осінній призов до ЗСУ 2021: що потрібно знати молодим українцям, яких на рік заберуть з родини.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні почнуться масові карантинні рейди: людям без масок світять штрафи.

Знай.uа писав, конфіскація "євроблях" і кримінальна справа на власників: українці можуть залишитися без авто і "свободи".