В одній з харківських пекарень знайшли мух. Про це повідомляє телеграм-портал Чорний список.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

20 жовтня на кондитерську в Харкові поскаржилися місцеві жителі. На відео, яке розмістили в телеграм-порталі, можна побачити кілька мух на слойках і випічці.

Мухи снідають випічкою в #Кулиничі на вул. Полтавський Шлях, 48/2. #Харків
, - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Підписники прокоментували даний пост. Деякі з них здивувалися тим, що мухи з'явилися взимку.

Тут можна тільки мухам і мишам харчуватися))) Ну, і людям, які хочуть екстремальним методом прочистити свій шлунок)))"; " звідки беруться?? Зима ж на носі
, - повідомляють фоловери.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв Знай.иа, осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро-Привіт, дощі та сніг. За словами синоптика, погода в Україні залишатиметься спокійною. Морози поки можливі тільки вночі.

Також Знай.иа писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання. Електросамокати останнім часом заполонили вулиці міст України, і в літню пору року це дуже зручний і швидкий вид транспорту.