Українка придбала в магазині куряче філе, яке буквально розвалилося у неї в руках. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Народний Ревізор».

Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

"Вечеря розповзається в руках. Жінка купила дітям на вечерю куряче філе. Як виявилося, вдома, м'ясо було вельми сумнівної якості", - зазначають автори повідомлення.

Скрін, Народний Ревізор
Скрін, Народний Ревізор

Скрін, Народний Ревізор
Скрін, Народний Ревізор

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін, Народний Ревізор
Скрін, Народний Ревізор

Там також нагадали правила вибору свіжої курятини.

  • Свіжа курка володіє пружністю.
  • Якщо натиснути на м'ясо, з'явиться вм'ятинка, але поверхня швидко відновить первісний стан.
  • На пухкому зіпсованому м'ясі вм'ятини залишаються надовго.
  • Також варто звернути увагу на жировий прошарок - жир в нормі має жовтуватий або білий колір і не прилипає до рук. Якщо у нього є рожевий відтінок, це може говорити про проведену додаткової хімічній обробці.
  • З якісного м'яса може виділятися прозорий сік. Каламутний або молочнистий колір такого соку – ознака зіпсованого продукту.

Раніше повідомляли, "Грибочки вкрилися грибком": покупці виявили в супермаркеті небезпечну "закуску", краще не ризикувати.

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі маму з дітьми змусили покинути пляж через шезлонг: "Такого хамства ще не зустрічали".

Знай.uа писав, пасажири нарвалися на "саморобний вентилятор" в маршрутці: "якась м'ясорубка".