У четверг, 21 жовтня, погода обіцяє бути сонячною і теплою. Опадів передбачається, максимальна температура повітря очікується на заході - до +20 градусів, в інших регіонах також буде триматися на таких показниках.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +15 до +20 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +5 до +10 градусів.

У центральних областях температура вдень від +15 до +18 градусів, вночі – від +5 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +14 до +18 градусів, а вночі – від +6 до + 9.

У східних регіонах – вдень від +15 до +18, вночі – від +2 до +8. На півдні температура повітря - від +16 до +19 градусів вдень, нічна – до +10 градусів.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Погода на 21 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 21 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Сильний південно-західний вітер. Раз!Потепління до +13 +19 градусів. Два!Без опадів. Три!Такою буде погода в Україні 21-го жовтня", - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 21 жовтня в Україні

21 жовтня вшановується пам'ять преподобного Трифона, архімандрита Вятського, і преподобної Пелагеї. У народі цей день називали Ознобіци, і говорили: "З Трифона, Пелагеї все холодніше". З давніх-давен день 21 жовтня вважався в народній метеорології днем похолодання. Погодні прикмети радять серйозно поставитися до підготовки до зими.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження