В упаковці з в'яленою динею українці виявили повзаючих білих черв'яків.

Жителі міста Вінниці придбали шматочки в'яленої дині в целофановій упаковці в одному з магазинів місцевої торгової мережі "Я господиня", і коли вже захотіли поласувати солодкістю і надкусили її, помітили всередині живих білих опаришів. Українці поспішили зафіксувати на камеру виявлених паразитів і попередити про якість пропонованих товарів у зазначеному магазині.

Наявність такого "сюрпризу" говорить про те, що співробітники супермаркету не дотримувалися правил зберігання товару, або ж допустили його до реалізації після кінцевого терміну придатності.

"Дуже "радісно" було отримати порцію додаткового протеїну в в'яленій дині. Обидва батончика були з хробаками", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі соцмережі в коментарях до публікації порадили звертатися до відповідних служб в таких випадках. Переконують, що там допоможуть вирішити неприємні питання і навіть компенсувати збитки.

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Раніше ми писали про те, що викинути шкода, а їсти - небезпечно: скумбрія з відомого супермаркету при розморожуванні перетворилася на смердючий кисіль

Нагадаємо, що креветка "заблукала" в банці з кільками, українці в захваті: добре сидимо

Як повідомляв Знай.uа, українцю "втюхали" фісташки з живими опаришами - рибалки оцінять: "Йому м'яса додали, а він не задоволений"

Також портал Знай.uа писав, що замість сосиски з тіста на покупця випали мухи, чоловік не витримав: "Завтра будуть з черв'яками"