Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про потепління, яке йде в Україну. Незважаючи на те, що на вулиці вже кінець жовтня, нас очікують сонячні дні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де жінка регулярно радує шанувальників своїм прогнозом.

У середу, 20 жовтня, в більшості областей України вулиці будуть наповнені щасливими людьми, які грітимуться на сонці. Справа в тому, що температура повітря складе +12+16 градусів тепла, а на Заході і зовсім повітря прогріється до +18.

Далі тепла погода охопить практично всю територію країни, а в західних областях можливе підвищення температури до 22 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Синоптична ситуація зараз виглядає наступним чином: з північного заходу тисне антициклон, а на півдні Європи стоїть уперто антициклон.

Їх протистояння може призвести до сильного вітру, іноді зі штормовими поривами. Почнеться все із Заходу, а потім продовжиться по території всієї країни

Погода в Україні 20 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 20 жовтня, фото: Facebook

Тому, Наталка Діденко попереджає, що потрібно обходити стороною дерева з гілками, білборди, а також високі будинки з балконами.

Дощі малоймовірні через вплив циклону, як у Києві, так і по всій країні. Більш того, в столиці також потеплішає в цей день. Протягом дня термометри покажуть 14 градусів тепла.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

"Протягом дня стовпчики термометрів нарешті висунуть свої Сині носи з перин і зимових домашніх кофт до +14 градусів! Заздрісний південно-східний капосний вітер буде пробувати перешкодити киянам насолоджуватися тепліше повітрям. Тому що його пориви завтра, 21 і 22 жовтня можуть бути сильними, навіть у штормових! Но - бебебе-21 і 22 жовтня в Києві ймовірно навіть до +18 градусів!"- пише Наталка Діденко.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.uа, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь