Восени в Україні очікуються погодні гойдалки. Про це повідомляє телеграм-портал портал Сегодня.

Синоптики попереджають про нестабільність погоди в другому місяці осені.

Температура повітря як порадує теплом, так і опуститься до восьми градусів тепла. З середи, 20 Жовтня, 21, 22 і 23 жовтня в більшості областей потеплішає. Температура повітря досягне 15-18 градусів тепла.

Осінь в лісі, скріншот: YouTube
Осінь в лісі, скріншот: YouTube

При цьому в Києві також буде тепло. Синоптики припускають, що 19 жовтня в столиці буде досить холодно, проте в період з 21 по 23 планується температура повітря від чотирнадцяти до вісімнадцяти градусів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

23 жовтня із західних і північних областей очікується холодне повітря. 24 числа планується сильне зниження температури в нашій країні.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв Знай.uа, осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро-Привіт, дощі та сніг. За словами синоптика, погода в Україні залишатиметься спокійною. Морози поки можливі тільки вночі.

Також Знай.uа писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання. Електросамокати останнім часом заполонили вулиці міст України, і в літню пору року це дуже зручний і швидкий вид транспорту. Однак, що робити в холодну пору року, чи можна на них розігнатися.