Національний банк України опублікував курс валют на вівторок, 19 жовтня.

Ще минулого вівторка НБУ встановив котирування на решту тижнів, аж до початку нинішнього. Тоді ми і дізналися, як змінився Американський долар, євро, російський рубль і польський злотий по відношенню до гривні. Але час рухатися далі, щоб розуміти — чи триває свято для Українців, або ж нас чекає остаточне підвищення вартості тієї чи іншої валюти.

Наприклад, відомо, що головна європейська валюта вирішила збільшити ціну на дві копійки, тому перебувала на рівні — 30,446 грн. Але зараз зростання виявилося більш серйозним, аж на 12 копійок — 30,5611 грн.

Долар США - все ще на звичних позиціях, поступово наближаючись до 26 гривень, навіть не думаючи про конкретне зростання. І якщо раніше вартість становила - 26,3419 грн, то у вівторок валюта стане на копійку менше — 26,3356 грн.

Польський злотий наслідував приклад європейської валюти і теж підвищився у вартості, але на дві копійки — 6,6737 грн за одну одиницю. А на десять російських рублів потрібно витратити на три копійки більше — 3,6951 грн.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 19 жовтня встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2634,19 гривень (-0,63 грн).

100 євро - 3056,11 гривень (+11,51 грн).

Курс валют на 19 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 19 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют на 18 жовтня: долар наближається до 26-ти, євро падає в ціні - що очікує гривню на початку тижня

Як повідомляв Знай.ua, долар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші