75-річна мати Наташі Корольової знайшла дивну заміну сексу: це треба нюхати

Мама Наташі Корольової живе в Майамі. 75-річна українська артистка плаває в океані і гуляє парками. Жінка зізналася, що недалеко від її будинку росте дуже ароматне дерево, запах якого подібний сексу. Поривай частенько ходить до нього, щоб згадати бурхливу молодість. Також Людмила Поривай іноді ходить на нудистський пляж, щоб подивитися на оголені тіла.

"Мужики вибігають з води і показують мені свої принади. І такі вони щасливі, що на них дивляться", - розповідає вона.

Наташа Корольова з мамою, фото Instagram
Наташа Корольова з мамою, фото Instagram

Українка поскаржилася на Нову пошту, яка "забула" відправити посилку: "Відділення - вгадай куди поїде..."

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

За словами жінки, у відділенні "Нової Пошти" відправили п'ять великих посилок на тридцять кілограм. Однак заявка про посилку була видалена.

"4 з них одержувач отримав, але посилку 9968. Нова Пошта дозволила собі видалити посилаючись на якусь пересортицю", - повідомляє жінка.

Українка зазначила, що ситуація відбувається не вперше. На щастя, на цей раз посилка була знайдена і співробітники Нової Пошти принесли вибачення і повідомили, що людина за даний вчинок буде звільнений.

Нова пошта, фото: znaj.ua
Нова пошта, фото: znaj.ua

МакЅим після коми видерлася на найнебезпечніше місце і попросила її знайти: "Маленька і беззахисна"

Цього разу співачка видерлася на високу скелю, щоб зробити ефектний знімок. Її шанувальники відразу ж впізнали місце, де відпочиває виконавиця – вона оговталася на окупований Росією український півострів Крим, в Бахчисарай.

"Картина" Знайди мене на фото", - підписала вона вражаючий знімок. На величезній кручі розглянути крихітну фігурку МакЅим досить складно.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Ціни на сир в Україні стрімко зросли слідом за маслом і комуналкою

Вартість капусти зросла на 129,8%, буряка – на 98%, цибулі на 62,7%, моркви на 63,2%, соняшникової олії – на 48,7%. Також передбачається збільшення вартості сигарет і з недавніх пір стало відомо про збільшення вартості сиру.

Сировари вважають, що підвищення цін на сир в ситуації, що склалася необхідно для виживання виробництва. Але це призводить до того, що споживач все більше схиляється до покупки більш дешевого імпортного сиру, звикає до смакових якостей більш дешевого, наприклад, польського сиру.

Домашній сир, скріншот: YouTube
Домашній сир, скріншот: YouTube

Самотня Алла Мазур "заблукала" між двома красенями: "Не вдається за когось одного"

Українська телеведуча побувала на одному з останніх випусків шоу "Танці з зірками". Вона опублікувала відео з виступу кількох пар, а також фотографію між Юрієм Горбуновим і Володимиром Завадюком. У підписі до відеозапису вона розповіла про досвід перебування в даному шоу.

"Не вдається мені вболівати за когось одного) переглядаю своє Аматорське відео з глядацького залу ... Переживаю за всіх, тому що розумію: яке шалене навантаження і екстремальний виклик", - повідомила вона.

Алла Мазур, фото: Facebook
Алла Мазур, фото: Facebook