Олена Зайцева платить родичам жертв ДТП дуже скромні суми. Про це повідомляє портал ТСН.

Світлана Виниченко, у якої загинув у цій пригоді син, отримує за 2 місяці по тридцять-сорок гривень. Жінка назвала такі суми знущанням.

кожен раз, коли я бачу ці суми, у мене починається істерика. Краще нічого не треба. Крім того, з 30 гривень належить заплатити ще й податок, 7 гривень
, - зазначила вона.

Олена Зайцева, фото: pravda.com.ua
Олена Зайцева, фото: pravda.com.ua

Трагедія сталася 18 Жовтня 2017 року на перехресті в центрі Харкова. Згідно з інформацією правоохоронців, ввечері 20-річна студентка Олена Зайцева за кермом іномарки протаранила інший автомобіль, яким керував Георгій Дронов. Правоохоронці порахували, що той також порушував ПДР.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В результаті страшної аварії на місці події померло 5 осіб, з травмами в лікарню терміново госпіталізували ще шістьох осіб. Одна дівчина померла через тиждень в лікарні, вона так і не змогла вийти з коми.

Сама Олена Зайцева разом з Георгієм Дроновим отримали по десять років у в'язниці. Не допомогли

Раніше повідомляли, комбайн-камікадзе "підліз" під поїзд, що летить на всіх порах: від цих кадрів стане боляче всім.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Собчак після корпоративу з Верником потрапила в страшну ДТП, є загиблі.

Знай.иа писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання. Незважаючи на популярність цього виду транспорту в Україні, його статус досі не був визначений. Саме тому всі правила порушуються, багато аварій з ними, адже всі розуміють, що ніякої відповідальності не буде.