З великої і теплої Одеси прийшли доволі звичні новини для українців. Таку картину можна побачити практично в кожному обласному центрі країни. Місцеві жителі зустрілися з нахабством водіїв, до слова, теж місцевих жителів.

Справа в тому, що колона авто, водії і пасажири яких вишикувалися в чергу в популярний американський ресторан за швидким обслуговуванням, буквально загородила вхід пішоходам до громадського транспорту.

Про це стало відомо завдяки відеозапису Юрія Скорика в Facebook-спільноти "Чорний список Одеса".

"Ось так у нас люди поважають один одного! А наша поліція проїжджаючи повз не може вжито заходів! Глушко, зупинка біля маку. А машини це черга голодних в Макдрайв.", - пише Юрій.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Автор публікації виклав у мережі відео, на якому можна побачити дійсно тривожну картину. Тролейбусу довелося зупинитися в другому ряду біля зупинки, так як легкові авто зайняли смугу громадського транспорту і таксі.

Ситуація в Одесі, скріншот: Facebook
Ситуація в Одесі, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, жінка віддала 6 тисяч за навчання сина, але в коледж він ходити не став, відправляють до суду: не повернули навіть половину суми.

Як повідомляв Знай.uа, викинути шкода, а їсти - небезпечно: скумбрія з відомого супермаркету при розморожуванні перетворилася на смердючий кисіль.

Знай.uа писав, 117 грн за воду, 748 - за обслуговування: українці підрахували, у скільки обходиться нова комуналка.