Поліція, фото: Unian
Поліція, фото: Unian

Кешбек від штрафів за порушення ПДР: українських водіїв попередили про нові зміни

В українському парламенті нещодавно з'явився проєкт закону, який дозволить Національній поліції виписувати штрафи за порушення ПДР водіям на підставі відео очевидців. Так от, з'явилася інформація, що "слуги" вирішили передбачити виплату відсотків від штрафу авторам роликів.

Тіна Кароль, скріншот із відео
Тіна Кароль, скріншот із відео

Українці запідозрили Тіну Кароль у цькуванні Ані Лорак

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці запідозрили конфлікт між Ані Лорак і Тіною Кароль. Про замовлення заговорив блогер Rostyslove Production на своєму ютуб-каналі. Сім років Ані Лорак не давала жодних інтерв'ю українським журналістам, і просто ігнорувала їх, але нещодавно все ж вирішила зробити виняток. Однак нещодавно вперше за цей період вона дала коментар журналістам ЖВЛ.

Пенсіонер. Фото: Мінфін.
Пенсіонер. Фото: Мінфін.
Пенсіонер. Фото: Мінфін.

Обов'язковий платіж на другу пенсію: у Мінсоцполітки пояснили, коли старт і хто заплатить

Від Міністерства соціальної політики з'явилися дуже важливі новини для майбутніх пенсіонерів. Справа в тому, що вже з 2023 року має стартувати другий рівень пенсійної системи. Для наших читачів є інформація, коли саме повинні впровадити дану систему і які категорії громадян зможуть взяти участь в "обов'язкових внесках".

Ольга Шелбі, фото: Instagram
Ольга Шелбі, фото: Instagram

Подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" втекла до Путіна на побачення

Зараз дівчина розповіла про свою поїздку в Санкт-Петербург і про відчуття, отримані протягом трьох днів. Вона навіть назвала цю короткочасну подорож побаченням. Шелбі додала, що на кінцеві відчуття впливає більше не те, куди ти відправився — а з ким.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч попрощалася з поліцейським, а той забув про закон

Відбувся п'ятий епізод романтичного шоу з виконавицею під назвою "Холостячка". В ході цього випуску учасники проходили смугу перешкод перед поїздкою на Кіпр. А Злата Огнєвіч, у свою чергу, попрощалася з поліцейським Олександром Борзенко. Зовсім недавно чоловік виклав знімок у себе в профілі, щоб поговорити про совість і закон.