Російська Стюардеса поскаржилася на те, як провела відпочинок в Туреччині. Відповідне відео з'явилося на Тікток-сторінці.

Стюардеса Рушана відома в соціальних мережах через те, що регулярно розповідає про свою професію. Вона регулярно публікує відеозаписи, в якому ділиться таємницями роботи стюардес, а також іноді радує подробицями свого особистого життя. На офіційну Тікток-сторінку дівчини підписано 2,9 мільйона фоловерів, які регулярно коментують її пост.

13 жовтня Рушана опублікувала відеозапис, в якому розповіла про свій відпочинок в Туреччині. За словами блогера, її кинув туроператор.

Дівчина з батьками придбала одноденну екскурсію по Стамбулу. Вартість її становить 624 долари на трьох і включала в себе чотири локації, які туристи повинні були відвідати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Однак коли Трійця прилетіла в Стамбул, насамперед, її почали водити по магазинах. Це скорочувало їх час відпочинку в Туреччині.

@ms_rusha01

Я всё рассказываю и показываю в стори. Чем все закончится расскажу там же

♬ оригинальный звук - ms_rusha01

Нам навіть не дозволили залишитися в автобусі, нам сказали: "Ідіть і подивіться
, - повідомила вона.

У підсумку з чотирьох локацій їм вдалося відвідати лише дві. На одній з них сім'я відійшла, заздалегідь попередивши гіда. Однак в якийсь момент з'ясувалося, що їх забули.

Фактично нас залишили в чужому місті, в чужій країні напризволяще
, - повідомила вона.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму