Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 17 жовтня.

Ще у вівторок НБУ встановив вартість долара США, Євро, російського рубля і польського злотого по відношенню до гривні, на решту тижня. Адже всім відомо, що в четвер, 14 числа, в Україні відзначали День захисників і захисниць, з чим і пов'язано закінчення робочого тижня в середу.

Люди на вулиці, фото: Знай.ua
Люди на вулиці, фото: Знай.ua

Ціна на Всі валюти світу не змінювалася протягом декількох днів - від середи до неділі, включно. Це означає, що головна європейська валюта досі - 30,4265 грн. Раніше нам ставало відомо, що це на 8 копійок дешевше, ніж у вівторок. Долар США опинився під черговим зменшенням вартості - 26,349, а був на дві копійки дорожче.

Хоча вже в понеділок нас чекають зовсім інші цифри. Україна повертається з тривалих вихідних і знову приступає до роботи. Однак про ці зміни ми поговоримо вже в неділю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Польський злотий періодично змінюється, хоча в основному чітко дотримується зазначених позицій. До середи він був 6,6504 і, в підсумку, подешевшав на копійку — 6,6481 грн за одну одиницю. А російський рубль знаходиться на рівні 3,6657 грн за 10 одиниць валюти РФ.

Офіційні курси валют Нацбанку на 17 жовтня встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2634,9 гривень (-1,1 грн).

100 євро - 3042,65 гривень (-7,47 грн).

Курс валют на 15 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 15 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 16 жовтня затіяв гучне падіння гривні, поки долар і євро точать ножі

Як повідомляв Знай.ua, долар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші