З Івано-Франківської області прийшли вельми сумні новини. Справа в тому, що в невеликому місті Калуш юний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку, яка переходила з мамою за руку. Відомо, що від отриманих травм дитина померла по дорозі в лікарню.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

За інформацією журналістів, ДТП сталася в четвер, 14 жовтня, приблизно о 19:40 на вулиці Богдана Хмельницького в Калуші. Мати з дитиною переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Їх збив неповнолітній мотоцикліст. Водій покинув місце аварії.

Пізніше стало відомо, що водія, який 14 жовтня в Калуші на смерть збив 6-річну дівчинку, знайшли і затримали. Ним виявився 17-річний житель Калуського району. До слова, водій зник з місця ДТП. Чому він так зробив і в якому стані перебував хлопець, з'ясовуватиме слідство.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Підозрюваний, фото: Нацполіція
Підозрюваний, фото: Нацполіція

Щоб встановити місце перебування водія задіяли особовий склад поліції Івано-Франківської області, ЗМІ та громадськість.

"За результатами проведення цілого ряду оперативно-розшукових заходів та слідчих дій транспортний засіб, на якому скоєно дорожньо-транспортну пригоду встановлено та вилучено. Також з'ясовано хто саме перебував за кермом тієї страшної хвилини — 17-річний житель одного з сіл Кольського району", — повідомили в поліції.

Раніше повідомляли, комбайн-камікадзе "підліз" під поїзд, що летить на всіх порах: від цих кадрів стане боляче всім.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Собчак після корпоративу з Верником потрапила в страшну ДТП, є загиблі.

Знай.uа писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання.