Українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть "на бурульку": "Простіше відправити на дистанціонку, ніж платити за газ"

У дитячому садку міста Гусятин батькам малюків запропонували принести в навчальний заклад обігрівач, так як в групі дуже холодно. Багато батьків вирішили за таких умов взагалі залишити дітей вдома. Про це стало відомо з публікації на фейсбук-сторінці громадського об'єднання "Батьки SOS".

"Добрий вечір. Цікавить питання про опалення, при такій температурі на дворі в садку і в школі досить холодно. Сьогодні у групі в садку, написали можливо хтось може принести обігрівач, я свою дитину не веду, після запалення і знаю, що велика частина дітей з групи вдома, тому що в садку дуже холодно", - йдеться в повідомленні.

Дитячий садок, фото YouTube
Дитячий садок, фото YouTube

"Насильно подарували": як Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" прожив на кордоні з Афганістаном без грошей

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Мандрівник розповів про свою подорож до Пакистану, а саме в Пешавар, що поруч з кордоном з Афганістаном. Туристів лякають цим містом, так як тут дійсно небезпечно, і журналісти постійно перебували під охороною. Однак, незважаючи на це, саме місто і місцеві жителі його вразили.

"Вперше в будь-якому місті я не зміг витратити гроші на харчування та побутові дрібниці – мене скрізь безкоштовно годували, поїли, дуже позитивно реагували. Та що там говорити - я навіть зарядку для телефону не зміг купити: підійшов, вибрав, а мені її насильно подарували, гроші не взяли🙂" - сказано в повідомленні.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Червона" зона захопить ще чотири міста: хто потрапить під обмеження з 18 жовтня

"Застосувати на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", - йдеться в публікації Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчинова.

Херсонська область першою пішла на локдаун. Тепер там заборонена робота закладів громадського харчування, ринків, спортивних залів, кінотеатрів і торгово-розважальних центрів. При цьому відомо, що обмеження можуть і не бути застосовані за умови, якщо всі співробітники володіють "зеленим" covid-сертифікатом, який свідчить про отримання двох доз вакцини.

Локдаун в Києві, фото: Вечірній Київ
Локдаун в Києві, фото: Вечірній Київ

Даша Квіткова і Микита Добринін передумали розлучатися? Сім'я "Холостяка" розкрила таємницю примирення

Цього разу Даша Квіткова опублікувала нове фото з коханим чоловіком. На знімку подружжя позує на тлі красивої архітектури, мило посміхаюся в камеру. Квіткова мило обійняла Микиту Добриніна за плече і засвітила свою обручку.

Користувачі мережі відразу ж почали залишати десятки компліментів для закоханих пари, деякі при цьому відзначили, що вони виглядають дуже закоханими і щасливими.

Фото зі сторінки Даші квіткової
Фото зі сторінки Даші квіткової

"ПриватБанк" заборонив українцям "смітити грошима" в переказах: не більше ста

З'явилася інформація, що державний "ПриватБанк" вирішив обмежити кількість грошових переказів на місяць. Зміни вступають в силу вже в жовтні. Про це кажуть на офіційному сайті "ПриватБанку". Там же наголошується, що протягом місяця більше семи мільйонів клієнтів користуються зручними перекладами з карти на карту. За їх статистикою, 99,7% з них-користуючись цією послугою, роблять менше 100 перекладів.

Кількість переказів обмежують до 100 на місяць, але для тих, хто отримує благодійну допомогу на банківську карту, слід звернутися в "ПриватБанк", щоб зняти ліміт. Для тих, хто займається продажем товарів через Інтернет, а ще отримує гроші з картки на картку — слід оформити ФОП за законом. Це дозволить отримати необмежену кількість перекладів.

Приватбанк. Фото: Delo.ua
Приватбанк. Фото: Delo.ua
Приватбанк. Фото: Delo.ua