У суботу, 16 жовтня, погода обіцяє порадувати сонечком практично всіх жителів країни. Незначні опади очікуються лише в центральних і місцями північних регіонах. Температура повітря трохи підвищиться, максимальна на сході і на півдні до +16 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +11 до +16 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +14 градусів, вночі – від +2 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +11 до +14 градусів, а вночі – від +2 до +6.

У східних регіонах – вдень від +13 до +16, вночі – від +1 до +8. На півдні температура повітря - від +10 до +16 градусів вдень, нічна – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Погода на 16 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 16 жовтня, фото Укргідрометцентр

У Києві в суботу буде без опадів, невелика похмурість і вдень до +14, вночі - до +6 градусів.

Народний прогноз погоди на 16 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого Діонісія Ареопагіта, єпископа Афінського. У народі день називали Дениси Позимські або Хлібник. Наші предки вважали, що перший сніг за сорок днів до зими випадає, і в колишні часи в цей день насправді нерідко бував перший сніг.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження