14 жовтня 2021 року головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповівши про те, що початок канікул можуть змістити на 18 число.

Це обговорюється вже більше тижня, а все через те, що різко збільшується кількість хворих на COVID-19 в Україні. Наприклад, станом на ранок четверга, зафіксовано новий максимум за останній час — 18 881 нових випадків. З них захворіли близько двох тисяч дітей і 368 медпрацівників.

Скрін, відео YouTube школа
Скрін, відео YouTube школа

Осінні шкільні канікули можуть з легкістю продовжити до трьох-чотирьох тижнів, хоча зазвичай вони тривають всього тиждень.

"Швидше за все вони будуть трошки подовжені. Але ми не вважаємо, що вони будуть досить тривалими. Зазвичай вони тривають протягом двох тижнів, ми зараз дискутуємо про термін три-чотири тижні", - зазначив Ігор Кузін.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ігор Кузін, кадр з відео
Ігор Кузін, кадр з відео

Зараз діти займають 21% від загальної кількості коїв для хворих COVID-19 в педіатричному напрямку. Малюки активно залучаються в цей процес, тому більшість класiв згодом і закривається через подібних випадків.

Але ж раніше було заплановано, що школярі повинні були вийти на канікули 25 жовтня, на тиждень. Однак тепер їх можуть змістити на наступний понеділок.

Нагадаємо, невакцинированные вчителі закрили на карантин тисячі українських шкіл

Як повідомляв "Знай.ua", дотримання норм або порушення прав? Мережа кінотеатрів змусила українців приходити з ПЛР-тестами

Знай.ua писав, Україна в "жовтій зоні" карантину: як йдуть справи в школах і чи зможуть діти повернутися до навчання