Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 15 жовтня.

У четвер, 14 числа, святкується День захисників і захисниць нашої країни. Через це були оголошені офіційні вихідні протягом двох будніх днів. Через це НБУ усвідомлено встановив курс з однією і тією ж вартістю валют протягом відразу декількох днів, починаючи з середи.

Через це - останні видимі зміни відбулися ще у вівторок, 12 жовтня.

Наприклад, головна європейська валюта у вівторок перебувала на рівні 30,5012. Це не дуже приємні значення, так як за кілька днів до цього вартість була нижче копійок на 5-7. Зараз же європейська валюта знову подешевшала, і вже на цілих вісім копійок з вівторка на середу, четвер, п'ятницю і до неділі (включно) — 30,4265 грн. У понеділок нас чекають зовсім інші цифри.

Долар США все ще дивує. Останнім часом він стає все дешевше і дешевше. Наприклад, до вівторка вартість перебувала на рівні 26,36. А зараз відбулося чергове зменшення ціни, хоч і не надто катастрофічне, всього на дві копійки — 26,349.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Далі слід польський злотий, він періодично змінюється. До середи він був 6,6504 і, в підсумку, подешевшав на копійку — 6,6481 грн за одну одиницю. А ось Російський рубль знаходиться на рівні 3,6657 грн за 10 одиниць валюти РФ.

Курс валют Нацбанку на 15 жовтня.

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2634,9 гривень (-1,1 грн).

100 євро - 3042,65 гривень (-7,47 грн).

Курс валют на 15 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 15 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 14 жовтня скине долар і євро з п'єдесталу, поки гривня п'є шампанське

Як повідомляв Знай.ua, долар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші